Milyen szeretőt keresnek a férfiak?

Budapest, 2017. 10. 20.
150 ezren használták már a Viszony.hu-t, azt a speciális társkereső oldalt hazánkban, ahol kifejezetten szeretőt, titkos viszonyt keresnek az erre kapható és zömében párkapcsolatban élő társkeresők. A téma napjainkban is még tabunak számít és rengeteg téves feltételezés merül fel a megcsalással kapcsolatban, főleg a férfiak elvárását tekintve. Ezek közül a téveszmék közül szemezgettünk.

A közhiedelemmel ellentétben a férfiak nem feltétlenül a fiatal, huszonéves szeretőt keresik, sőt!

Ha lehet hinni a Viszony.hu statisztikáinak, a náluk regisztrált férfiak háromnegyede egyáltalán nem adja meg, hogy hány éves szeretőt keres. Azok a férfiak pedig, akiknek számít az életkor, közel harmaduk keres csupán huszonéves szeretőt. A többiek mind harminc feletti nőt keresnek, sőt több mint 40%-uk kifejezetten negyvenes partnert szeretne.

Bármilyen meglepő is, de a szépség sem alapkövetelmény a férfiak szemében.

A női szeretők a legritkább esetben kerülnek ki a szépségkirálynők, a modellalkatúak és a szilikonmellűek közül. Egyáltalán nem kirívóan szépek, egyszerűen csak nőiesek és vonzók, ami felkelti a férfiak figyelmét.

Szintén téveszme, hogy a férfiak inkább a szingli nőket hajszolnák, ha hűtlenkedésre adják a fejüket.

Inkább a családos asszonyok között keresik a boldogságot, hiszen tudják, hogy ők jóval megértőbbek és ugyanolyan kockázatot vállalnak, mint a szintén párkapcsolatban élő férfiak.

Akkor van csak baj, ha a nő többet akar.

Egy férfi – bár imponál neki, ha szeretője ténylegesen belészeret – menekül attól a nőtől, aki nem racionálisan gondolkozik, folyton rajta csüng, telefonálgat, követelőzik, érzelmileg zsarol. A hűtlen férfi a legritkább esetben vállal fel egy komplikált szeretői viszonyt, az esetek többségében inkább megszökik belőle.

Az sem biztos, hogy a férfi minden esetben csak szexet akar.

Ha hosszú távú szeretői viszonyban gondolkozik (márpedig ha jól érzi magát benne, miért ne gondolkozna abban), a szex csupán egy tényező a sok közül, bár kétségkívül a férfiak szemében a szexualitásának kiélése igen előkelő szempont a megcsalás esetén.

Rendszerüzenet

Rendszerüzenet