A nők jobban ragaszkodnak a szeretőjükhöz

Budapest, 2016. 05. 31.
„Bent kell maradnom este túlórázni”, „üzleti vacsorára vagyok hivatalos”, „elmegyek a barátnőmmel vásárolgatni” – ezek bizony azok a leggyakrabban elhangzó hazugságok, amiket a hűtlenkedők kitalálnak, ha a szeretőjükkel tervezik tölteni az estét. Ha csak mi magunk nem voltunk még ilyen helyzetben, nehéz elképzelni, hogy milyen egy tényleges szeretői viszony. Az egyetlen hazai „szeretőkereső” oldal, a Viszony.hu több száz – párkapcsolata mellett a félrelépést tervezgető – társkeresője árulta el, hogy milyen elvárásaik, igényeik vannak szeretőjükkel szemben.

A külső kevésbé számít

A férfiak a szőkéket, a nők a barnákat részesítik előnyben, de abban mindkét nem egyetért, hogy a külső kevésbé számít egy szeretői kapcsolatban, mint a hagyományos párválasztás esetén. Mindemellett a nőknek a sportos, magas, borostás partner a legvonzóbb, a férfiak pedig azokat a nőket részesítik előnyben, akik diszkrét sminket, ám de szexi, kirívó ruhát viselnek. Egyébként meg nagyjából teljesen mindegy – derült ki a felmérésből.

 

A nők ragaszkodóbbak

Az viszont kölcsönös elvárás mindkét fél részéről, hogy a szerető érjen rá hetente legalább egy alkalommal, de ha lehet, inkább többször. A nők ragaszkodóbbak, nekik nagyobb igényük van arra, hogy partnerük szinte mindig ráérjen. A férfiak megelégszenek heti egy-két titkos találkával, számukra kevésbé fontos, hogy szeretőjük mindig elérhető legyen. A nők szívesebben szerveznének akár közös utazást is titkos partnerükkel, a férfiak viszont jobban tartanak ettől, egyrészt a lebukás, másrészt pedig a túlzott kötődés kialakulása miatt.

 

Hozzád vagy hozzám?

A szerelmi légyott helyszínének kiválasztásánál mindkét nem a változatosság híve, azaz éppen oda mennek, ahol alkalmas, és ami abban a helyzetben elérhető. A férfiak bátrabbak, ők ugyanis szívesebben keresik fel szeretőjüket otthon, ha éppen nincs ott a harmadik fél, a hölgyek jobban viszolyognak ettől a megoldástól, ők inkább egy szállodába vagy búvóhelyre mennének.

 

A tipikus hazugságok

A hölgyek leggyakrabban a vásárolgatást, fodrászt, barátnőkkel való találkozást, vagy egy nem létező tanfolyamot hazudnak párjuknak arra az időre, amikor szeretőjükkel találkoznak – derült ki a Viszony.hu kutatásából. A férfiak sem sokkal kreatívabbak, ők a váratlan üzleti útra vagy egy fiktív baráti összejövetelre, esetleg túlórára hivatkoznak ilyenkor.

Rendszerüzenet

Rendszerüzenet