Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

Rendszerüzenet

Megerősítés

Rendben

Mégsem

Hűtlenség index

A hűtlenkedés lehet kulturális, szociális tényezők függvénye, de akár evolúciós hatás is, erről megoszlanak a vélemények. Napjainkban az internet térhódításával még több lehetőség áll azok rendelkezésére, akik a félrelépést fontolgatják. (Tény, hogy a magyarok többsége lépett már félre legalább egyszer és egy korábbi kutatásunkból az is kiderült, hogy a hűtlenek többsége visszaeső.)

A Viszony.hu Hűtlenség Indexe több mint húsz konstanson alapul és az oldal indulása óta méri a magyarok hűtlenkedésre való fogékonyságát.

Hűtlenség index részindexeinek havi változása:

  • Viszony.hu aktivitás: 1,5%

  • Online keresési trendek: 4,4%

  • Online téma említés: 4,7%

  • Közösségi média: -3,9%

 

Aktuális érték: 141,8

Sajtóközlemények

100 ezren hűtlenkednek az országban

A szeretők országa leszünk?

2016. január 7. – Tudatos félrelépésről akkor beszélhetünk, ha előbb születik meg a megcsalás iránti vágy, minthogy megismernénk a konkrét személyt. Napjainkban ennek legtipikusabb formája, ha valaki az interneten próbál meg szeretői viszonyt kialakítani különféle társkereső oldalakon.

Elolvasom >

Milyen szeretőt keresnek a magyarok?

A nők a vidám és intelligens férfiakat, a férfiak a csinos nőket keresik

2015. május 28. – Olyan szeretőre vágyunk, aki nem csak szenvedélyes, de vidám és jókat lehet beszélgetni is vele – derült ki a Viszony.hu 20 ezer hűtlenkedőre kiterjedő kutatásából. A hazai társkereső oldal legfrissebb felméréséből kiderül, hogy milyen szavakat használnak leggyakrabban a párkeresők bemutatkozó soraikban.

Elolvasom >

2015. április 24. – Bár nemzetközi kutatások szerint Magyarország nincs benne a világ 10 leghűtlenebb országában, azért nálunk is szép számmal akadnak olyanok, akik kikacsintgatnak kapcsolatukból. Az első magyar hűtleneknek szóló társkereső oldal, a Viszony.hu korábbi kutatása azt mutatja, hogy minden második magyar megcsalta már az aktuális párját.

Elolvasom >

Belénk van kódolva, hogy hűtlenek vagyunk

A hűtlenség biológiai adottság

2015. március 20. – A hűtlenség minden emberbe bele van kódolva – vallja Helen Fisher antropológus, a szerelem és a ragaszkodás tudományos kutatásának egyik legelismertebb szaktekintélye. Dr. Fisher 30 éve tanulmányozza a szerelmi kapcsolatok természetrajzát, több könyve is megjelent már a témában.

Elolvasom >

2014 a hűtlenkedők éve volt

Másfél millió titkos üzenetet váltottak egymással

2015. január 13. – Az internet térhódításával még több lehetőség áll azok rendelkezésére, akik a jelenlegi párkapcsolatukból kitekintve a félrelépést fontolgatják. Egy korábbi kutatásból kiderült, hogy a magyarok többsége lépett már félre legalább egyszer, valamint az is, hogy a hűtlenek többsége visszaeső.

Elolvasom >

A barnák hűségesebbek, mint szőke társaik

Minél világosabb a hajunk, annál könnyebben lépünk félre?

2014. november 24. – Gondolta volna, hogy a szem- és hajszín meghatározza, hogy valaki mennyire kapható a hűtlenkedésre? A legismertebb hazai hűtlenkedős társkereső oldal, a Viszony.hu felmérése alapján bizony érdekes összefüggések derültek ki legutóbb.

Elolvasom >

Itt az ország hűtlenségi térképe!

A budapestiek a leghűtlenebbek

2014. október 7. – Gondolta volna, hogy a fővárosban, valamint Győrben hűtlenkednek leginkább a párkapcsolatban állók? A leghűségesebbek egyébként a nógrádiak, ahol az országos átlagnak alig a fele az 1000 lakosra jutó hűtlenek száma.

Elolvasom >

Újra 110 pont felett a Hűtlenség Index

Áprilisban hűtlenebben voltunk, mint egy hónappal korábban

2014. május 19. – Áprilisra újra 110 pont fölé emelkedett a Hűtlenség Index Magyarországon a márciusi adatokhoz képest (ez +0,6%-os változást jelent), azaz némileg nőtt a párkapcsolatban élők megcsalásra való hajlandósága a hazai internetezők körében.

Elolvasom >

Kevesen bánjuk meg, ha félrelépünk

Nem a forróvérű huszonéveseké a leghűtlenebb korosztály

2014. március 19. – A magyarok kevesebb mint a fele gondolja úgy, hogy soha semmilyen körülmény között nem elfogadható a hűtlenkedés. Ezzel szemben viszont minden harmadikunk szerint előfordulhat olyan élethelyzet, ami felhatalmazást ad arra, hogy megcsaljuk párunkat. A Viszony.hu legutóbbi online felmérése.

Elolvasom >

Tíz esküvőre hat válóper jut hazánkban

A válások háromnegyedét a nők kezdeményezik

2014. január 16. – 2008 óta folyamatosan csökken a válások száma Magyarországon, aminek több – köztük természetesen gazdasági – oka is lehet. Ami viszont nem jó hír, hogy a házasságkötések száma is érezhetően kevesebb, mint volt néhány évvel ezelőtt. Az okok nagyon hasonlóak a válások csökkenésének okaihoz.

Elolvasom >

Aki hűtlen, az is marad?

Az online flörtöt nem tartjuk megcsalásnak

2013. október 17. – A magyarok többsége lépett már félre legalább egyszer, a hűtlenek ijesztő többsége visszaeső és a budapestiek kezelik a leglazábban a párkapcsolataikat – derült ki a Viszony.hu kérdőíves felméréséből, amelyben több mint félezer megkérdezett nyilatkozott saját, partnerük és szüleik párkapcsolati hűségéről.

Elolvasom >

2013. szeptember 23. – Internetezők ezrei háborodtak fel a napokban, amikor elindultak a nem titkoltan házastársakat és kapcsolatban élőket megcélzó társkereső, a Viszony.hu hirdetései az interneten. Betiltott tévé kampányról, fenyegetésekről is hallani, több online felületen pedig parázs vita alakult ki az internetezők között…

Elolvasom >

Megjelenések

Nem kell választanod!

2014. Április

Boldog Valentin-napot!

2014. Február

Karácsonyi jókívánságunk

2013. December

Metróreklámunk

2013. December

TV Reklámok

Viszony.hu reklámfilm a tévében

2013. november

Viszony.hu betiltott tv reklám

 

Így lepte el a Viszony Budapestet

2014. szeptember